Помните ли ги?! „Каома“ ще изпълнят най-големият летен хит в света на Фестивала на цацата в Кранево

Фестивалът на Цацата вече се превърна в традиция, а организаторите тази година се надяват да превърнат Кранево в арена за буйни танци. Затова в България пристига легендарната група КАОМА, които в края на 80-те години успяха да накарат целия свят да танцува Ламбада.

Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на лятната фиеста в Кранево.

КАОМА пристигат с оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката и ето ги тук – 9 юни 2018, Кранево.

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други!

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите.