Прочетете своя точен хороскоп за днес 14 март само в БРАДВА.БГ! Ето какви изненади са ви подготвили планетите в сряда!

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и чувството ви за хумор могат да се окажат най-добрите ви помощници на работното място. Приемете философски предателството на колега, на когото сте имали доверие.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)Вие дори може да спечелите от пререканията между околните, стига вие да не сте ги предизвикали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро философски, но не гледайте по този начин и на паричните въпроси, за да не съжалявате после.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно грубо да наскърбите някого, уж с най-добри намерения.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)Труден ден, ще ви е нужна голяма доза търпение. Не вземайте навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не забърквайте в спорни ситуации, като нищо може да ви нарочат за изкупителна жертва.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)Много и то досадни задължения ви се оформят за днес, ако сте добре организирани, може и да успеете да отхвърлите по-рано неприятните ангажименти. Внимавайте със здравето, не сте в много добра форма.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)Цялото си старание ще вложите в нещата, които обичате, и напук на всички черни мисли, които се реят наоколо, вие ще сте като лъч надежда за околните. Препоръчителни са спортните занимания, но по възможност без допълнителни уреди.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)Днес ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Не е добре да разгласявате намеренията си. Гледайте да се приберете навреме у дома, не прекалявайте със служебните ангажименти.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Въртележката на ежедневието сериозно ви е завихрила. Днес ще трябва да се справяте с множество телефонни обаждания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора, сами си свършете работата, ако искате да има резултат.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте докато участвате в уличното движение, независимо дали сте с превозно средство или не.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)Не може да се Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още утре нещата ще потръгнат според очакванията ви. Съмненията, които ви гризат ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини”.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)За вас денят дори може да е успешен, можете да се радвате на подкрепата на единомишленици, макар и само морална. Ще можете да видите ясно недостатъците и грешките на плановете, които подготвяте.