Яне легнал до дъщеря си уж за да се стопли, а после…

/trafficnews.bg

Мъжът, който бе арестуван в петък,  след като собствената му дъщеря се е оплакала, че е била изнасилена от него, се изправи пред Темида. Районният съд гледа днес мярката му за неотклонение.

Заседанието се проведе при закрити врата.

Момичето твърди, че е изнасилено от Яне Петров, докато спяла. Вечерта той се прибрал в семейното жилище. Родителите му били на село, а 18- годишната му дъщеря се прибрала за вечеря. След това си легнала, а я помолил да легне до нея, защото му било студено, научи TrafficNews.bg.

Малко след като девойката заспала, той свалил панталоните. Тя се събудила от силна болка. Веднага побягнала и му казала, че ще повика полиция. Заключила се в банята, а баща й само повтарял да не вика органите на реда и заплашил да се самоубие, ако отново го пратят зад решетките, пише Трафик Нюз.

Тогава момичето написало съобщение до учителя си, който от своя страна сигнализирал за случващото се на полицията. Яне е отведен в ареста, въпреки твърденията му, че е невинен.

Точно след час, съдът реши да остави в ареста 48-годишния мъж.

Както TrafficNews.bg съобщи, само преди няколко години бащата е получил петгодишна присъда за абсолютно същото престъпление. Тогава той отново е насилил дъщеря си, която е била на 14 години. 

След като бащата влязъл в затвора, момичето останало да живее в семейното жилище заедно с баба си и дядо си. Майката ги напуснала.

 В интернет!

 

  

 

/p…