Вижте кога Лудогорец ще пусне билетите за мача с Милан

Снимка: сайт на Лудогорец

Продажбата на билети за мача от 1/16-финалите на турнира Лига Европа между ПФК Лудогорец и Милан стартира на 18 януари. В рамките на два дни на касите на тренировъчния комплекс „Гнездо на орли“ ще бъдат обслужвани само притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете на Лудогорец в страната, съобщиха от клуба.

Най-редовните посетители на „Лудогорец Арена“ ще имат право да закупят до 3 билета на човек.

Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор В, където ще се продава само по един билет на картодържател. Допълнително ще бъдат обявени датите и местата за свободна продажба на билети.

Цените са следните:
– Централна трибуна – 90 лв.
– Сектор А1 – 75 лв.
– Сектор В /блокове 3 и 4/ – 90 лв.
– Сектор В /блокове 1, 2, 5 и 6 – 75 лв.
– Трибуна „Моци“ – 50 лв.

За двубоя ПФК Лудогорец – Милан ще има строг пропусквателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя ПФК Лудогорец – Милан.

Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.
Ръководството на клуба уведомява всички посетители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност, пише gol.bg.

Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. ПФК Лудогорец ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер в случай, че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача.
 

 В интернет!

 

  

 

/p…