Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. „Гладстон“, джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека

flagman.bg

Детето пресичало на пешеходна пътека, когато покрай него минал автомобил с бясна скорост и за малко не го отнесло

Коли, паркирани на аварийни, и висока скорост за малко да предизвикат огромна трагедия в Бургас.

Дете, пресичайки на пешеходна пътека на кръстовището на улиците „Гладстон“ и „Цар Самуил“ в жк „Възраждане“, се разминало на косъм от сблъсък с автомобил.

За това сигнализира Флагман.бг баща му Мариян Г., който станал свидетел на ужаса.
Докато двамата се разхождали, дъщеричката му решила да отскочи до пекарната отсреща, за да си купи закуска. На връщане, докато пресичала по пешеходната пътека, кола с бясна скорост преминал покрай нея.
„Микробусът на снимката по това време се движеше по улицата. Шофьорът му пусна дъщеря ми да мине, но в същия момент един друг, който караше поне с 60-70 км., го изпревари и не намали на пешеходната пътека, щеше да отнесе дъщеря ми. Всичко това се случи пред очите ми за секунди“, разказва ужасеният татко.
Ежедневно на ул. „Гладстон“ спират микробуси и автомобили, които зареждат множеството търговски обекти. Проблем обаче е, когато паркират в района на пешеходните пътеки, тъй като улицата е много натоварена, а по този начин ограничават видимостта.
„Да сложат пред пешеходната пътека един легнал полицай, само това ще реши проблема. Органите на реда трябва да бъдат безкомпромисни, защото става въпрос за живота на децата ни, а паякът да обира всички автомобили, спрели на улицата, дори престоят им да е кратък. Моля това съобщение да се разпространи и да стигне до компетентните органи. Надявам се че ще се вземат мерки преди да има смъртни случаи. Виждал съм, че след вашата намеса има незабавни резултати“, апелира бургазлията.

Всяка минута очаквай сензационна новина в В интернет!

Изпращайте вашите снимки на 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във „Фейсбук“ групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

виж – 

/p…