Седмичен хороскоп на Алена за 13-19 януари: Близнаци-Неочаквани приходи, Риби-Ще имате приятни изживявания

Овен

През идната седмица се опитвайте да сдържате нервите си, защото ще избухвате от най-малкото нещо и е възможно в яда си да направите грешка. Ще бъдете доста импулсивни, което би могло да ви създаде някои проблеми.

Във ваша полза ще бъде да мислите малко повече, преди да действате.

Телец
В общи линии даденият период ще бъде успешен и спокоен за вас. Ще се чувствате в свои води и ще сте в хармония със себе си – ще ви се даде възможност да се съсредоточите в това, което вършите, да постигате добри резултати. Възможно е обаче да се изправите пред някои предизвикателства.

Близнаци
През идната седмица ще ви бъде от полза, ако сте по-прагматични и се отнасяте сериозно към всякакви проблеми, свързани с работата ви. Периодът е подходящ за бизнес начинания. Възможно е някои от вас да получат неочаквани приходи.

Рак
През периода ще бъдете изправени пред предизвикателство, с което ще се наложи да се справите сами. Може да имате усещането, че това, което трябва да свършите, е непосилно, но няма да имате друг избор. Опитайте да преодолеете страховете си и вътрешната си съпротива.

Лъв
През идната седмица вероятно ще се наложи да довършите някои дела, изостанали от миналата година. Във ваша полза е да ги доведете до край и да спазите ангажиментите си. Не обещавайте нещо, ако не сте убедени, че ще го изпълните. Обръщайте внимание на детайлите.

Дева
През идната седмица ще постигате различни резултати в работата, тъй като действията ви ще бъдат целенасочени и много продуктивни. Ще изпъкнете благодарение на уменията си. Има само един капан – да се нагърбите с повече задачи, отколкото можете да свършите.

Везни
През дадения период ще бъдете изправени пред някакво предизвикателство, което ще възникне в отношенията ви са важен за вас човек. Много вероятно е да изпитате съмнения и колебания. За да преодолеете тази несигурност, попитайте се какво наистина искате и от какво имате нужда.

Скорпион
Ще имате наистина много енергия. Ще усетите небивал ентусиазъм да се впуснете в нещо вълнуващо и интересно. Смелостта може да ви тласне в нова посока. Негативната страна на това явление е обаче склонността да действате импулсивно и да поемете прекалено големи рискове.

Стрелец
През дадения период ще бъдете в синхрон с планетните влияния, но трябва да сте малко по-организирани и подредени. Моментът е чудесен да представите пред себе си реалистични цели. Има вероятност финансовото ви положение през дадения период да се подобри.

Козирог
Ще свършите доста задачи, но ви е необходимо и време за преосмисляне и планиране. Темата за баланса между работата и почивката ще е основна за периода. Любимите ви хора ще имат нужда от вас, така че не ги пренебрегвайте. Време е да отделите повече време за дома и семейството си.

Водолей
През идната седмица вероятно ще изпитвате нужда да се оттеглите в уединение, за да размишлявате върху някои важни теми и проблеми. Осигурете си нужното спокойствие. Може да направите разчистване вкъщи – изхвърлете ненужните вещи.

Риби
Ще имате приятни изживявания, но в същото време ще се наложи да се съобразите с някои обстоятелства, които не са по вкуса ви. Ще се наложи да положите повече труд, но в крайна сметка всичко ще ви е от полза. Ще бъдете по-вглъбени в себе си, но и по-чувствителни спрямо случващото се около вас.