В следващите епизоди на Сега и завинаги: Джахид гони Назан и завежда Елмаз в имението, а Нур приема да се омъжи за Керем

Иджлял посяга на живота на дедето си в следващия епизод на „ Сега и завинаги ”. За да привлече Иит, жертва здравето на Мерт.

Той изпада в безсъзнание, а тя вика репортери да я снимат с Бърза помощ.
В това време Иит разказва на любимата за тъжното си детство. Новината за Мерт обаче го изпраща отново далече от нея. Лекарите се борят за живота на детето, а Нур приема да се омъжи за Керем.

Джахит иска да прибере Елмаз в имението. Мерт се подобрява, но родителите му са във война заради него. Керем заплашва Хазал да спре да се бърка в живота му. Тя отвръща, че ще каже истината за покойната Инджи.
Докато Назан мечтае за почивка на Сейшелите, Джахит посещава доктора, за да обяви, че ще съсипе живота му. Айтюл не вярва в лъжите на дъщеря си и е готова да се бори за щастието на внука си. Докторът съобщава на Назан, че Джахит знае всичко и тя се нагълтва с хапчета.
Иджлял постига целта си и принуждава Иит да се върне в имението. Иска да кажат на Мерт, че ще има братче. По случайност той започва да подозира бившата си, че поддържа контакти с Керем. Назан оживява, а Джахит съобщава на брат си, че ще има бебе. Нур казва на бившия къде живее.
Айтюл напразно се опитва да прокуди Фърат. Той заплашва лелята, че ако се махне, Иит ще получи документите от клиниката в Кипър. Керем и Нур вечерят заедно, а Ийт го напада. Адвокатът на Джахит води Назан в бедняшкия дом на братята й. Той пък води Елмаз в имението. Там никой не е очарован, но и Джахит не мисли да отстъпи. Иджлял води Мерт при Нур, за да я измъчва. Ийт ги вижда и се скарва на бившата си. Детето напада баща си.
Докато Елмаз царува в имението, въпреки Айтюл, братята на Назан отиват да търсят сметка от Джахит в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Нур настоява пред Керем да се оженят по-скоро. Хазал обаче я посещава да й говори за покойната Инджи, която ненавиждала.