Грозен бой в Къщата! Луна скочи с тупаници и ритници на Светлана и …

Кадри Нова тв

Агресията на Луна достигна нов връх. Този път тя не сдържа нервите си и след словесен сблъсък за това дали се казва Луна или Лухче, тя директно скочи и заля с вода Константин и Светлана Василева. Светлана не й остана длъжна и отвърна на удара, а Линдарева защити плеймейтката и ги разтърва.

Константин пък хвана бутилка вода и я лисна в лицето на Луна. От там започна масово заливане с вода, на което някои от съквартирантите се забавляваха.

Очевидно усмивките в лицата на Линдарева и Василева вбесиха допълнително чалга фурията, която тръгна с шамари към Светлана. Константин и Динко успяха да разтърват блондинките, но екшънът не спря до тук.  Когато се върна в апартамента й, тя се запъти директно към Захажаева и започна да сипе обиди по адрес на рускинята. Тя се пресегна да свали очилата на Луна, за да я гледа в очите, но певицата не прие този жест така и дръпна очилата на Захажаева и й се развика. През това време Фънки весело си припяваше около тях „Върни й очилата, върни й очилата“.  Реакцията на Луна не се забави и започна да изрежда по Фънки „Алкохолик, дебелак, селтак, пияна скумрия“, а Фънки се обърна й съвсем възпитано й отвърна “ А ти изглеждаш много добре, фина си“.  След известно време Луна се върна в Къщата при останалите съквартиранти, за да си поиска обяда от Биг Брадър, но пак отиде да подразни малко съквартирантите и с Динко започнаха нова война с вода.

Очевидно ловецът на бежанци се забавляваше, но Луна видимо се вбесяваше и пръскаше със злоба Динко.  Луна отиде да се заяжда с него, а той дръпна очилата от главата й и ги счупи на две. Луна се преориентира към Захажаева и скочи с тупаници, ритници и плесници към нея, крещейки „А ти защо ми взе очилата?!“ Тогава Светлана скочи, за да защити рускинята и в Къщата настана истинско меле.  Биг Брадър извика Луна в изповедалнята моментално и Динко я метна на гръб и я стовари пред вратата. 

Блиц

 

 

Следете В интернет

виж – 

/p…