БЪЛГАРИЯ СПРЯ! Чистеше гаража на дядо си, когато откри немислимото! Шок снимки! Дъртакът е кътал 5 буркана с мариновани човешки

Днес BRADVA.BG представя на читателите си изключително зловеща случка, която хвърли медиите в ступор!

Мъж откри 5 буркана с мариновани човешки т*стиси в гаража на дядо си!

Американецът Алън Прайс наследил от дядо си къща в американския град Анахайм, но дори и не предполагал какъв ужас ще изживее, когато види пълното си наследство.

Когато разчиствал гаража, който дядо му използвал като склад, мъжът започнал да се натъква на изключително зловещи находки.

Открил е медицински инструменти с нацистки символи, които ясно са били използвани за експерименти с хора през годините на Втората световна война.

Намерил древна чаша от човешки череп, най-вероятно от империята на Инките. Натъкнал се и на средновековни свитъци с описания на окултни ритуали, както и на това, което експертите твърдят, че са вавилонски глинени плочки на 3300 години, които са изчезнали от Иракския национален музей по времето на инвазията през 2003. Това обаче е нищо!

Мъжът с ужас открил 5 буркана, а патолозите потвърдиха , че вътре има десетки мариновани човешки т*стиси! 

Алън моментално информирал полицията. Очевидно е, че дядо му се е занимавал с доста съмнителни дейности, най-вероятно черна магия. През 90-те години мъжът е бил обект на федерално разследване, което обаче не е довело до никъде, пише WNDR.

Полицията не е на ясно чии са т*стисите, но според патолозите те са били премахнати професионално с хирургически инструменти. 

Шефът на местната полиция Джон Уелтър потвърди, че започва мащабно разследване

Друга интересна подробност е, че от полицията определят собственика на зловещия гараж като мъж с потекло от източна Европа, възможно и от България!

В момента цялата къща е запечатана за събиране на доказателства. Една от версиите е, че мъжът е бил сериен убиец, който пазел т*стисите на жертвите си като сувенир, или с цел езически ритуали. Другата водеща версия на службите е, че ги е взимал от мъртъвци в моргата./BRADVA.BG