ЖИВОТЪТ Й РУХНА! СЛЕД АРЕСТА НА ГРИНГО НОВА СТРАШНА БЕДА ВРЪХЛЕТЯ СОФКА! САМО НЕ И ТОВА!

Софи Маринова е смазана от новината за концерта си!

Концертът на Софи Маринова е пред провал. Ромската перла за първи път ще има концерт в зала „Арена Армеец”. Но интересът към него е повече от вял.

Въпреки че певицата обяви доста смешна сума на билетите.

Те се продаваха на първоначална цена от двадесетина лева, но желаещи нямаше. Два дни преди старта на събитието залата може да остане сериозно празна. Затова организаторите са предприели и друга тактика. Те пуснаха билетите на още по-смешна цена в размер на 9,99 лева.

Пропуските са пуснати часове преди старта на първата й изява в такава голяма зала. Сумата на билетите са рекордно ниски за залата, в която смуглата изпълнителка ще извива глас.

За да докара повече зрители, певицата е заложила на най-популярния хит в момента. Тя е обещала, че Наско Ментата ще изпълни песента си „Шушана”, преди ромската перла да се качи на сцената.

Поп фолк дивата разпространява и друг слух. Тя твърди, че и нейния любим Гринго също ще бъде на концерта и ще пее редом до нея.

Припомняме, че Гринго е задържан и търка наровете в затвора. Тодор Давидов – Гринго е закопчан от ченгетата за опит за изнудване и закани за убийство на бизнесмена Акиф.

Скандалното гадже на певицата изнудвал айтоския бизнесмен за сумата от петдесет бона. Той заедно с приятеля си Стефан тероризирали бизнесмена в продължение на пет дни. Те заплашвали него и цялото им семейство, че ако не даде парите, ще убият него и цялото му семейство.

Събраните доказателства са категорични, че Гринго и авера са извършили престъпление и затова е осъден да лежи в затвора за период от осем години.

Гринго и Софи Маринова се запознават в Белгия, при едно нейно участие там. Това се случва преди около две години, след което певицата си прибира гаджето в България. Според слуховете приятеля й изнудвал богаташа, за да оправи част от борчовете на певицата, която затънала в много кредити.