БЛИЗКИТЕ СА В НЕВЕДЕНИЕ, НЕ МОГАТ ДА Я ПОЗНАЯТ! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЕМИЛИЯ ТОЛКОВА СКОРО СЛЕД РАЗДЯЛАТА!

Емилия беше доста наедряла покрай бременността и раждането, но сега вече изглежда направо перфектно!

Емилия стопи двадесетина килограма само за една година. След като роди две деца от хазартния бос Коко Динев, певицата напълня. Феновете дори и й се подиграваха, че прилича на бъчва.

Последователите й също я критикуваха, че ходи с доста прилепнали дрехи и затова напращелите й форми са грозни и стърчат отвсякъде. След като получи доста критики и негативни коментари за външния си вид, певицата се взе в ръце.

И започна да отслабва със здравословен хранителен режим. Изпълнителката премахна от менюто си сладките изкушения и тестени изделия, които обожава. От шоколада, който също бе неизменна част на нейното хранене, бившата на Коко Динев, вече си хапва само черен.

Освен това Емилия не си позволява да консумира тлъсто месо, а повече набляга на пилешкото и пуешките деликатеси. Певицата се стреми да се храни повече със сезонни плодове и зеленчуци, като е ограничила до минимум и приема на алкохолни напитки.

Резултатите не закъсняха. Поп фолк дивата често влиза и във фитнес залата. Упоритите тренировки и здравословния начин на живот са си казали „тежката дума” и фолкаджийката вече е във форма. Сега вече може да се похвали с тяло като на двайсетгодишна, пише разкрития.ком.

Феновете не спират да й се радват, а колежките от „Пайнер” пък й завиждат на упорството и на прелестните й форми.