Извънредно: Ние й го причинихме с подигравките, не издържа! Току-що се самоуби най-скандалната красавица, гледахме я постоянно! Първи снимки

Една от най-големите звезди на п*рното 23-годишната Мерседес Грабовски, известна с псевдонима Огъст Еймс, е починала, съобщи „Сън“.

За момента все още не е ясна причината за смъртта, но се предполага, че става дума за самоубийство.

Известно е, че преди да бъде намерена мъртва, че тя е била подложена на тормоз в мрежата, след като отказва да се снима в сцена с актьор, който е участвал в хомосексуални филми за възрастни.

Последвала вълна от критики към Огъст Еймс, която била обявена за хомофоб. Тя се опитала да отвърне на удара, като посочила, че е снимала и с л*сбийки, но това не помогнало.

Също така в своя защита Грабовски посочила, че много момичета в п*рнобизнеса се опитват да избегнат контактите с мъже актьори, които участват във филми за възрастни със сцени на еднополова любов, от съображения за сигурност. Но и това не умилостивило критиците й, пише woman.bg. За момента една от версиите е, че тя сама е сложила край на живота си. По думите на нейни приятели в дните преди да си отиде, тя е страдала от депресия и постоянно е била подигравана в мрежата. 


През четиригодишната си кариера тя успява да се снима в повече от 270 филма, като печели няколко награди на AVN Awards, които се връчват за постижения в създаването на п*рнофилми.