СВИНЩИНА! За съпругата на Фънки се мълчи, и нищо чудно! Надникни в спалнята, на какъв кошмар само я подлага! Прибира се пиян, пърди и я

Фънки изби рибата с признанията си за семейния живот!

Димитър Ковачев – Фънки и съпругата му Антония са заедно от доста години. Въпреки това лицето на благоверната му е малко познато в обществото. Може би затова, че Тони не си пада по медийните изяви и има съвсем различни представи за пълноценен и щастлив живот.

Затова и Фънки, колкото и да е луд, признава, че я обожава. Антония остава жената на живота му, макар и отдавна да не спят заедно. Това призна самият музикант зевзек в откровен разговор със съквартирантите в Къщата.

В типичния си „цапнат“ стил, Фънки обясни, че той и Антония живеят заедно цял живот, но вече спят в отделни стаи. При това доста далеч една от друга. За което си има напълно логични и обясними причини.

Връщам се късно пиян и воня на бъчва. Как да легна до жена ми. Освен това пърдя, оригвам се, въртя се, хъркам като локомотив“, както винаги цветен, но и много директен е Фънки.

Антония обичала и имала навика да си ляга рано, докато Фънкаря работел по нощите. Ако пък си бил у дома, не можел да помирише легло по-рано от малките часове на нощта. Играел компютърни игри, дори свирел на китара.

Всичко това нормално пречело на Антония и в един момент двамата се разбрали така. Дори самият Фънки го предложил, за да може любимата му да се наспива и отпочива приятно.