Иджлял от Сега и завинаги е много нещастна в любовта, но в живота се радва на споделени чувства!

Като всяка вълнуваща любовна история и „ Сега и завинаги ” не може без обичайните злодеи – невероятно изиграни от непознати за българския зрител турски актриси.

В „Сега и завинаги” наред с харизматичната двойка на Амине Гюлше и Толгахан Сайъшман впечатление прави играта на две талантливи, почти непознати в България актриси. Макар и като враговете на любовта между Нур и Иит , образите, изиграни от Шафак Пекдемир и Айшегюл Гюнай впечатляват със сила и провокират крайни емоции в зрителя.

За родния зрител е интересно кой са дамите, които толкова естествено вдъхнаха живот и драма в образите на Иджлял и майка й.

Двете се справиха толкова добре, че наред с неприязънта, събудиха и съжалението в публиката.

Шафак Пекдемир

Тази впечатляваща дама печели с типична, южна красота, талант и плътен глас, който може да бъде сбъркан и с мъжки. Родена е на 18 юни 1988 в сърцето на турския шоубизнес – Истанбул. Тя е по-голямата в семейство с две деца. Обожава братчето й, което е 8 години по-малко от нея и е от редките късметлии със сплотено и щастливо семейство.

Родителите й са с черкезки корени и никога не са спирали поривите на децата си. Тя, например, от най-ранна възраст се вижда актриса и те застават плътно зад гърба й. Като експанзивна натура обаче търси реализация и в спорта. Години наред тренира волейбол, но тежка травма я вади от голямата игра.
Изкуството обаче печели и неуспешната спортна звезда лесно пробива на малкия екран. Още от студентската скамейка получава възможност да изгради портфолио с малки роли. През 2014 обаче се превръща в суперзвезда – изиграва ролята на Гизем в „Сладко от смокини 2”. Образът й „ляга като ръкавица” и предложенията за главни роли в сериалите не закъсняват.

Съперницата на Нур в „Сега и завинаги” е много нещастна в любовта, но в живота се радва на споделени чувства и късмет. От четири години е с Умут Курт. Двамата се запознават на парти и тя се чувства като благословена. Тя не просто го обича, но и го чувства като своя най-добър приятел, на когото е готова да сподели всичко.
Шафак Пекдемир не бърза да се жени, защото още не е постигнала всичко в кариерата. Сега, например, мечтае да пее в мюзикъл.