БОМБА В Интернет! ЗАКОВАХМЕ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА С МИСТЕРИОЗЕН МЪЖ! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ, ТА ТОВА Е САМИЯТ

Майското слънчице грее, птичките пеят, но зоркият обектив на BRADVA.BG не спи! Изловихме може би най-обсъжданата дама в България!

Бившият а най-вероятно и бъдещ министър в кабинета Борисов Лиляна Павлова беше закована от наш репортер в хитово заведение в София в компанията на мистериозен мъж.

Павлова събра поледите в претъпканата градина на скъпарския ресторант, но това очевидно не я притесни и тя се настани на доста централна маса със своя кавалер.

Редовите сервитьори дадоха път и ВИП двойката беше обслужена лично от жена, която не обслжваше никой друг в препълненото заведение, най-вероятно шефка на персонала.

Лиляна Павлова контрираше майското слънчице с дизайнерските си слънчеви очила, но в последствие махна скъпия аксесоар от лицето си и продължи пламенния разговор със своя придружител, докато той дърпаше дълбоко от своята цигара.

Но кой е тайнствения мъж до Павлова!? По непотвърдена информация това е нейният съпруг Пламен Николов – фигура, която избягва медийните прожектори на всяка цена!

Трудно бихте открили и негови снимки в интернет, но обективът на BRADVA.BG няма прошка!