Благотворителният бал за школата на на БК „Черно море Тича“ е утре

Утре ще се проведе благотворителният бал, който Баскетболен клуб „Черно море Тича“ организира в подкрепа на детско-юношеската школа на клуба. Събитието е с начачен час 19.30 и ще е в хотел „Интернационал“ в курорта „Златни пясъци“.

Целта на проявата е да се съберат средства, които да бъдат инвестирани за подобряването на зала „Приморец“ в комплекс „Черно море“, където децата водят редовен тренировъчен процес и играят.  До момента „Интерком Груп“ ООД и различни физически и юридически лица  са направили множество подобрения и инвестиции. Част от тях са безплатни тренировки за децата, изграждането на нови съблекални, поемане на разходите по поддръжка на треньори и съпътстващ персонал и др.

Разходите са големи и клубът има спешна необходимост от още средства и помощ и по тази причина е благотворителният бал. Имената на всички дарители, които ще вземат участие в това събитие, ще бъдат поставени на гърба на поканата за благотворителния бал. 

Водещ на благотворителното събитие ще бъде Руслан Мъйнов. Участие ще вземат Васил Петров, Мария Илиева и Годжи, като всички изпълнители участват без да им се заплаща. Балът ще бъде с подкрепата на Областна управа, Община Варна и Министерството на труда и социалните грижи. 

Един от начините за набирането на средства за школата е чрез поканите за бала, които са платени. Ще има и аукцион за предмети, част от които са със спортна тематика, други са ценни картини и т.н.  

След проявата ръководството на БК „Черно море Тича“ ще оповести колко са набраните средства от бала.

Следете В интернет 

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!