Извънредно! Маргарита Попова влиза при Плевнелиев за активното мероприятие срещу нея! В кабинета й са потресени от наглостта на „президента“

Автор Ивайло Крачунов, Блиц; снимка Булфото

Вицепрезидентът Маргарита Попова лично ще потърси сметка на Росен Плевнелиев за опитите я дискредитира тази сутрин от телевизионния ефир, научи bulgaria365.info. Желязната лейди за пореден път доказва, че тя е силната личност на „Дондуков“ 2 и казва истината право в очите.

Попова е потресена от наглостта на държавния глава, а членовете на кабинета й са омерзени от лъжите му.
Все още действащият държавен глава обяви по-рано днес, че не е разговарял повече от година с Попова, защото тя се срещнала в кабинета си с Николай Бареков и Бисер Миланов-Петното, които протестираха срещу Плевнелиев и издигнаха плакати „Попова президент“.
„Г-жа Попова се срещна с Бареков  и хората, които протестираха срещу Росен Плевнелиев. Тя ги прие, след като те чакаха дни наред за среща и протестираха. Срещата бе проведена пред очите на всички нас, които сме членове на политическия й кабинет. Г-жа Попова помоли протестиращите да престанат да протестират и да свалят плакатите си и им обясни, че действията им уронват престижа на институцията.
Те я послушиха и протестите престанаха. Не можем да си обясним защо Плевнелиев провежда активно мероприятие срещу вицепрезидента“, заявиха пред bulgaria365.info от екипа на г-жа Попова.
От кабинета на вицепрезидента недоумяват защо Плевнелиев не е изпълнил обещанието си да даде отчет за работата си като президент по време на интервюто, което бе анонсирано по този начин, а вместо това е започнал осъзната атака срещу Маргарита Попова.
Според тях това е ясен знак за опитите на Плевнелиев да използва президентската институция за лична употреба и да оправдае абсурдните си действия за насаждане на омраза към Русия.

Следете В интернет 

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!