Кой е идеалният град за живеене според зодията

Смятате, че все още не сте намерили своето място, където да бъдете щастливи и в мир със себе си? Това е защото не сте прочели следващите редове…
Вижте различните зодии къде биха се чувствали най-добре – направо като у дома си. И…

започнете да си мечтаете…
 Овен
 

Овните са създадени за активен и изпълнен с приключения живот. Градът, който всекидневно ще им дава нужната доза адреналин и авантюри, е Лас Вегас.
 Телец
 
Телците харесват чувството да бъдат финансово независими, свободни и да живеят луксозно. Градът, който е най-подходящ за тях, е Лос Анджелис – „Градът на ангелите”.
 Близнаци
 
Тези представителите на зодиака обичат промените. Потребността им от нови изживявания и непрестанното им любопитство могат да бъдат задоволени единствено в Ню Йорк.
 Рак
 
Невероятната природа на раците, които обичат да бъдат различни от всички останали и никога да не се сливат с тълпата, ще ги отведе някой ден в Париж.
 Лъв
 
Лъвовете обичат топлото време, плажовете и спокойната атмосфера. Техният град за живеене е точноБарселона.
 Дева
 
Девите са най-подреденият представител на зодиака – при тях всичко е рутина и дисциплина. Затова, ако живеят в различен град от Берлин, никога няма да се чувстват като у дома си.
 Везни
 

Везните не обичат шума на големите градове. Вместо това предпочитат спокойни местенца. Като имаме предвид и тяхната нежна натура, Венеция би била чудесното място за живеене за тях.
 Скорпион
 
Силният и решителен характер на борбената зодия Скорпион все някога ще ги отведе на тяхното място – във ветровия Чикаго.
 Стрелец
 
Авантюристи по натура, стрелците биха се чувствали най-удобно, пътувайки и сменяйки местата за живеене. И все пак най-добрият град за живеене за тях е Рим, където ще се радват на взаимодействието на античното и съвременното.
 Козирог
 
Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, театри и културни забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Техният град за живеене е Солт Лейк Сити.
 Водолей
 
Водолеите са свикнали и дори не се чувстват себе си, ако не живеят на бързи обороти. Бързото темпо на живот ги предизвиква да дадат най-доброто от себе си, затова съвършеният град за тях е Хонг Конг.
 Риби
 
Артистичните, симпатично разсеяни и идеалистични риби не понасят живота в големия град. Перфектното място за живеене за тях би била романтична Флоренция.