Къде се поглезиха родните випове за празниците? (много снимки)

По традиция родните ВИП персони не пропуснаха да се похвалят в социалните мрежи с фото моменти от Коледа и Нова година, водени от мотото, че ако нещо го няма във „Фейсбук”, то не съществува. Свои снимки пуснаха и представители на родния политически елит – правосъдната министърка в оставка Екатерина Захариева, посланичката ни в Турция Надежда Нейнски (преди атентата в Истанбул) и ексцентричният червен депутат Кирил Добрев.

Повечето звезди предпочетоха да споделят празника със своите семейства и близки, но имаше и такива, които демонстрираха висок стандарт и избягаха на луксозни екзотични дестинации.

 

ПЪРВО РАБОТАТА 

Мира Добрева отпразнува Нова година на ски в Самоков и Боровец заедно със семейството си.

Тя съчета ваканцията с работата и интервюира легендата Петър Попангелов.

 

ИНТИМНО 

Влюбените гълъбчета Антон Хекимян и годеницата му Василена Гръбчева предпочетоха да бъдат сами на празниците.

ЧЕРВЕНО ПАРТИ 

Кирил Добрев с дъщеря си Ема Добрева и сина си Николай Добрев. „Скъпи приятели, акцентът на тази снимка е почти забележим – върху лигавника на малката Димана – My First Christmas. Моето гоооооооляяямо семейство! Честита Коледа!”, написа червеният депутат в социалната мрежа.

 

СТУДЕНАТА ПЛАНИНА

Ангел Найденов и Мая Манолова в навечерието на Нова година в осоговската планина. „Прекрасни мигове преди празниците!”, написа под снимката мъжът на омбудсмана.

 

ЛЕДЕНА КРАЛИЦА

Дарина Павлов а се накипри като Снежанка за новогодишното си парти, което прекара в Кицбюел, Австрия, един от най-популярните ски курорти в света.

 

ИЗВЪН ПРОТОКОЛА

Посланичката ни в Турция Надежда Нейнски тихо и кротко посрещаше Нова година с любимия си мъж Светлин Нейнски малко преди атентата в един от най-известните клубове в Истанбул „Рейна”. По-късно Нейнски каза, че са мислели да продължат партито тъкмо в този луксозен клуб, но в последния момент се отказали.

ПО СИЛИКОН

Силиконовата „папарачка” Николета Лозанова се отправи за празниците към топлите Малдиви. Тя не се посвени да се похвали със снимка, на която позира чисто гола.

 

ЛУДИЯ РЕПОРТЕР 

Лудия репортер на Милен Цветков – Даниел Петкано в, не изневери на дивия си нрав и на 31 декември буйстваше с приятели в село Ивановци.

 

КОТЕШКА НОВА ГОДИНА 

В новогодишната нощ Андрей Слабаков почерпи и семейната котка Филип, която бързо заспа и преждевременно посрещна 2017-а.

 

МИНИСТЪР В ОСТАВКА

Правосъдната министърка в оставка Екатерина Захариева , издокарана в електриков клин, разпусна празнично на ски.

АГЕНТ ПОПОВ

Дъщерята на Владо Пенев Яна (в средата) гостува на баща си за ЧНГ. Яна, която живее в Испания, е одрала кожата на татко си.