На коя зодия в какво ще й върви най-много през 2017 г. Вижте своя късмет за новата година

Всяка зодия ще си има своя късмет за новата 2017 година. Ще ни върви в много неща, но най-много в това:

 

Овен

От всичко на света най-много ще се радвате на любовта.

Това ще бъде вашата година, в която, ако сключите брак, ще е щастлив или ако започнете нова връзка ще е завинаги.

Не се колебайте и бъдете решителни. Любовта обича СМЕЛИТЕ. 

Телец

През цялата година много, много ЩАСТИЕ за теб ще има. И да знаеш, щастието за всеки е различно, но това, което най-много желаеш, то ще се сбъдне. Няма да стане без борба и мъничко игра, но ти знаеш как да се справиш и всичко ще се нареди, точно както си го представяш ти.

Близнаци

Работата ще е твоята стихия през новата година. И не говорим за нов шеф или повишение, а изцяло ново поприще, на което сам ще си си шеф. Не мисли, че става толкова трудно и е невъзможно. Когато Съдбата те нарочи да си късметлия – няма оправия 😉

Рак

Някой ще ти завърти главата и няма да е никак за малко. Ще се запознаеш отблизо с любовта и повярвай ни, това не е никаква шега. Ще се влюбиш и има да се чудиш откъде ти е дошло. Но най-хубавото от цялата стихия е, че не е нищо друго, а истинска любовна магия. 

Лъв

За децата най-щастливата година иде. И какво по-голямо щастие от това те да са добре, ако те са щастливи и щастливо е и твоето сърце. За тези, които нямат деца, не спирайте да четете, защото имаме изненада голяма – ще ставате татко и мама.

Дева

И на теб ти се пада любовта, онази, която от миналото ще долети и отново ще накара сърцето ти да трепти. Не се сърди на стари чувства и емоции отпреди – всичко вече ще е различно, защото различен си и ти. Ако получиш неочакван СМС – отговори му още днес.

Везни

Каквото и да правиш, където и да си… тази година ще те преследват много пари. Не вярваме да се оплакваш от това, само помисли къде ще ги харчиш сега. Да не забравим да ти споделим, че парите може да изчезнат като дим, ако не внимаваш добре. Ще ги спечелиш, но къде? Тегли си билетче за късметче

 Скорпион

Здравето е най-голямата награда и за 2017-та на теб се пада. Вярвай и не се чуди, че и в много други неща ще ти върви. Каквото и да става – здравето на теб се пада. И какво по-голямо щастие от това?

Стрелец

Ще се влюбиш безутешно, макар и да ти се струва малко грешно, не го мисли. Любовта си знае работата и няма да те подвете – ще се радваш на внимание от човек с душа на дете. И какво по-хубаво от добротата – любов ще ти завърти главата

 Козирог

Най-много тази година ще ти върви в сбъдването не на една, а на цели две мечти. Затвори очи и помисли за какво най-много си мечтаеш и това ще ти се случи, защото времето дойде да бъдеш щастлив като малко дете.

Водолей

Сватба голяма те чака, хващай бързо влака и на роднините кажи да се стягат за веселба. Предложение за брак и то какво! Любовта ви е толкова голяма, че мърдане вече няма. И ако се чудиш кога ти предстои, не питай… брой до три.

 Риби

Твоята година, в която важния си ти. Каквото поискаш все ще ти се сбъдне и светът ще се върти около теб. Истински късмет! Изобилие и нови връзки, запознанства и приключения дръзки. Най-хубавата година от много време насам и няма да си вече сам